Sunday, February 25, 2007

Pokharan tunnelmia lisaa

Jep, eli kuvia pukkaa taas oikein olan takaa! Paikkana tosiaankin Pokhara, Nepal, olkaa hyvat;
Annapurnan vuorijonothan ne siina, Kiwi-hostellin katolta kuvattuna aamutuimaan..
Lakeside-turistialue kauempaa kuvattuna. Kaunis ja rauhallinen paikka taynna putiikkeja ravintoloita ja majataloja.. Yoelama ei ole kuulemma mistaan kotoisin, pitanee katsastaa joku paiva.
Rauhallinen paiva venevuokraamossa. Lakeside-aluetta tamakin.
Mahtavan nakoinen auringonlasku. Ei kylla kuva tee oikeutta, mutta yritys hyva!
Gamden Buddhist Center, tamanhetkinen kotimme. Todella rauhallinen ja hieno paikka. Taalla kavimme nelipaivaisen kurssimme ja jumahdimme sitten tanne. Taalla ollaan todennakoisesti viela pari viikkoa, koska seuraava maaranpaamme on kymmenen paivan meditaatiokurssi Bodh Gajassa Intiassa 16.3. Eipa tassa kiiretta ole, kunhan sinne keritaan ja minakin olen taman paikan rauhassa loytanyt uuden inspiraation piirtaa!
Reippaat kurssilaiset, mina ainakin naytan vahan ylireippaalta... Kuvassa mina, Eini, Marieke, Jocelyn, Marian ja Dan, vasemmalta oikealle. Keskella opettajamme, 59v. pirtea amerikkalainen munkki Jeshe! Mahottoman hyva tyyppi ja opettaja.
Ja maisemakuva keskuksen katolta. Vois vaikka postikortin tehda tasta.. Keskilampotila on varmaan jotain 15-20 astetta paivisin ja aurinko laskee joskus seitseman aikaan illalla. Sen jalkeen onkin sitten pilkkopimeaa ja kylmempaa. Aika luonnostaan on rytmi muuttunut sen mukaan toimivaksi, ku ei oo mitaan telkkareita eika muuta turhaa teknologiaa valvottamassa..
Muu. Vesipuhveleita n. 50m paasta asuinpaikkaamme. Eivat namakaan mokomat puhu lehmaa. Siella ne vaan mutustavat heinaa riisipelloilla kahlaten. Tai mita ikina syovatkaan, mystiset ovat vesipuhveleiden ajatukset.

Haat Pokharan tyyliin; koko perhe pariin bussiin, bandi katolle ja pilistelemaan! Metelia mahdollisimman paljon ja hyva tulee! Paivalla rillutellaan kaupungilla ja illalla haita tanssitaan.

Keskuksen tyontekija, Sakundala ja hanen parivuotias poikansa keskuksen puutarhassa...

Ja tassa hanen toinen poikansa, reipas kahdeksanvuotias! Koulussa ei kay, mutta pitaa sen sijaan hyvaa huolta pikkuveljestaan tayspaivaisesti... Suklaata joskus ostan talle salaa aidiltansa :)

Ja loppukevennykseksi maailman paras kielikoulun nimi; Cosmic Brontosaurus Language School! Indeed! Ja kuvakin on sen mukainen. Ties mista tamankin keksineet..
Jep, semmoinen satsi talla kertaa! Kunnossa ollaan, mita nyt vakavaa hippeytymista on minussa havaittavissa! Eikohan siihenkin laake kuitenkin loydeta viimeistaan Suomessa, kunhan paasen taas tuottavaksi osaksi yhteiskuntaa! Kaikille terveisia, elkaa paleltuko ja pysykaa pirteina!
Terveisin:

Konsta ja Eini, hipit maailmalla. Kuva otettu internetkahvilassa..

3 comments:

Anonymous said...

Kiitos taas teille kuvista! On se vaan mukava niitä katsella..
Mekin käytiin viikonloppuna ULKOMAILLA!! Käytiin Haaparannassa tutustumassa suureen nähtävyyteen IKEAAN! Matkamuistoja ei kylläkään tullut suuremmasti hankittua, oli paremminkin sellainen läpikävely juttu.Muuten kylläkin ihan mukava reissu,juhlittin Ahokumpujen kanssa vähän synttäreitä..
Pysykäähän terveenä ja tallessa,kotiinkin jo
kaivattaisiin!

-Äiti ja iskä

Anonymous said...

Tosi kivat kuvat ja aina voi todistaa olevansa kunnossa omakuvilla. Kiitos KK soitosta lievitti ikävää kummasti.

Olisihan se outoa jos tuommonen seikkailu ei missään tuntuisi, Montta oottaa ja siellä jos missä jalat osuu maahan.

Turvallista matkaa:o)

Rakkain terveisin Mirva Äiti

Anonymous said...

Kiitos Konsta, kun viimein otit yhteyttä. Ei saa äitiä huolestuttaa! :) On siellä niin kaunista.. Odotan mielenkiinnolla matkakertomuksia. :D

Mullekin tuli sitten flunssa ja oon tän viikon sairaslomalla. Ensi viikolla on hiihtoloma ja toivon, että keittiöremontti saatais valmiiksi silloin. Sua Kona oottaa ihan uuden näkönen koti täällä, kun tuut. :D Sun huoneeseen ei kosketa!

Terkkuja lähettää Tomppa Buick-rempan keskeltä (jos en oo kertonu, niin meidän elämään on tullut sellainen samanlainen auto millä oltiin Puntalan Punkeissa viime kesänä, mutta Buick ja vihree).

Teidän puolesta niin onnellinen, Minna