Friday, January 26, 2007

Lisää kuvia Pekingistä.


Nonni! Pitkästä aikaa meikäki tänne riipustelee jotaki.. Pistän tässä nyt kuvia muutaman per paikka, ettei tarvi niin pirun isoa määrää pistää taas ja puoltatoista tuntia sitä tehdä ja sitten huomata, että ei toimi. Pari kertaa on tämä tapahtunu ja aina on yhtä paljon mieltä lämmittänyt tämmöinen tapahtuma. Jes, elikkäs Pekingiä näin ensialkuun, olkaatten hyvät;

<-Jep, siinä se on, ite iso Mao. Kielletyn kaupunginkin portit on se mokoma vallannu.











Ja tässäpä vähän näkymää Kiinan muurilta... Käveltiin semmoset 7km tosiaankin tuota pitkin ja oli aivan mahtava kokemus kyllä se. Kiipeämistä ja laskeutumista kokoajan, mutta aurinko lämmitti mukavasti ja pääsi ottamaan vähän historiaan tuntumaa paremmin, kuin yleensä.. Kuva on jostain puolivälistä matkaa, Eini on jo sähköjäniksenä varmaan perillä, ite otin vähän rennommin.. Videota tosiaan on tältäki reissulta, mutta liian iso on nettiin pistettäväksi se. Sitten kotopuolessa tahi muuten myöhemmin näette sitä.





Badr, Egyptiläinen mm. uuden vuoden tanssikaverimme ja huonekaverimme maistelemassa ilmeisen makoisaa Pekingin ankkaa hullun kiilto silmässään. Kuvan ottajana Manuel, me Einin kanssa siveinä kasvissyöjinä jätimme tämänkin turistiherkun maistamatta.














Ja Kiinan muuria ennen pienen pienessä kylässä asui myöskin tämä hyvin ystävällinen aasi, johon Eini ottikin kontaktia välittömästi. Yhteys on selvääkin selvempi.











Ja sitten tässä alla on taas yksi hymyn huulille nostanut mainos. Vähän on englanti hakusessa, mutta yritys kova! So Confidence! So Expression!

2 comments:

Pesälä-Kesälät Reissussa said...

Saakeli nämä kuvatekstit menee päin veetä ja peetä ja mitä lie. Noh, varmaan jotenki voitte päätellä, mille kuvalle kuuluu mikäki teksti. Ei jaksa stressata näin pienistä.

Anonymous said...

Hyviä kuvia ja mukavia kuulumisia. Näitä on kiva katella ja kuulla teistä. T Jari